:Chat Box
Join Us !!
Minggu, 04 Desember 2011

Pantun Jawa

0 komentar
Read More →


Awan-awan mangan gethuk
bubar mangan kok ngantuk

saben dina sangu rantangan
isine rantang katon methuthuk
Aku pancen bubar mangan
ning ora mangan gethuk

Bude teko nggowo bolu…
Ngakune joko anake telu

mangan jadah, enteke telu
najan simbah, adhi kelasmu

Tuku gabah ning Semarang
Gabah garing sekepelan
Ra Masalah wedhok lanang
Sing penting duwe bolongan

Numpak sedhan nganggo blangkon
angkutan umum dadi becax
mbiyen premium saiki pertamax
wong luwe ora kongang ngadeg


WARNING
INI HANYA COPY PASTE
Anda Baru Saja Membaca Artikel Tentang Pantun Jawa ,Anda Boleh Menyebarluaskan / Mengcopy Paste Artikel Pantun Jawa Ini Bermanfaat Buat Anda , Namun Saya Mohon Untuk Mencantumkan Link Pantun Jawa Sebagai SumberNya.

Leave a Reply